Ik heb interesse in

 • De mogelijkheden

  – EasySwim Lespakket A/B-diploma: een uur zwemles per week en dan afzwemmen voor het A- én  B-diploma
  – Daarna kun je met Lespakket C door voor het C-diploma
  – Lespakket B als je kind elders al het A-diploma heeft gehaald

  Wij leiden op voor het nationale zwemdiploma, het Zwem-ABC. De kinderen zwemmen 3 keer af. Met het C-diploma zijn het echte watervrienden. Ouders ontvangen een duidelijke folder met alle informatie over het Zwem-ABC. Zo kan ook jij de lessen van je kind goed volgen.

 • Lespakketten

  Het EasySwim Lespakket A/B-diploma is een totaalpakket voor het A- en B-diploma met diplomagarantie voor de vaste pakketprijs van € 788,50. Bij aanmelding betaal je een aanbetaling van € 35,- en de kosten voor het EasySwim-lespakje van € 39,50. Het resterende bedrag mag je betalen in 10 maandelijkse termijnen van € 71,40. Vanaf het moment dat de zwemlessen beginnen voldoe je iedere maand minimaal 1 termijn. De afzwem- en diplomakosten zijn bij de pakketprijs inbegrepen.

  Als de aanbetaling is gedaan komt je kind in aanmerking om opgeroepen te worden. Met het voldoen van de aanbetaling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten, deze vind je onder deze link.

 • Vervolgpakketten

  Wil jouw zoon of dochter na het A- en B-diploma verder voor het C-diploma? Of heeft je kind eerder alleen het A-diploma behaald en wil hij/zij verder voor B en C? Dat kan met het lespakket B en lespakket C. Die kosten per pakket € 125,-.

 • De voordelen op een rij

  • Vaste pakketprijs voor het zwemdiploma
  • Diplomagarantie
  • Geen bijkomende kosten
  • Gratis oefenen voor je zoon of dochter tijdens de hele zwemopleiding

 • Zwemmen met de Regenboogvis-Vinnie

  Het is voor je kind natuurlijk heel leuk om te laten zien hoe ver hij of zij met de opleiding is. Daarvoor is er de Regenboogvis-Vinnie. Bij de eerste les mag ieder kind z’n eigen Regenboogvis-Vinnie en een eerste stukje van deze vis uitzoeken. Na iedere fase komt er een onderdeel bij. Met het Zwem-C is de Regenboogvis-Vinnie helemaal compleet.

  Iets te vieren? Binnenkort jarig? Diploma gehaald? Zoek je een origineel cadeautje? Geef Vinnie cadeau!


  Met een Vinnie Rugtas steel je de show op het schoolplein. Laat met trots je Vinnie A, B en C diploma medailles zien.
  Knuffel Vinnie laat je niet meer los!

 • Meldpunt

  Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Wij vinden het belangrijk dat zowel ouders / verzorgers in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen. Hiervoor is het telefonisch meldpunt van NOC*NSF beschikbaar.