Ook kinderen met een beperking willen leren zwemmen

In Amerena hebben we speciale lesgroepen voor kinderen met een beperking of een gedragsstoornis. Er wordt in kleinere groepjes les gegeven. Ouders gaan mee het water in en helpen bij de oefeningen. Zij weten tenslotte het beste wat de kinderen nodig hebben om optimaal te kunnen profiteren van de lessen. Je geeft ondersteuning waar nodig, totdat je zoon of dochter het alleen kan. De kinderen worden opgeleid voor het A-diploma van het Zwem ABC. Als een kind aan bepaalde eisen voldoet, kan het afzwemmen voor het diploma of een certificaat. Voordat je kind mee gaat doen komt het een keer voorzwemmen om te laten zien of je kind in dit groepje op z’n plaats is. We geven zwemles op donderdagmiddag (zie tijden en tarieven).

Voor meer informatie over leren zwemmen met een beperking kun je bellen met onze receptie via 033 – 888 1730 of kom langs bij Amerena.

Meldpunt

Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor contact opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland.

Privacy

Amerena behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt dat je privacy gewaarborgd blijft. Onze volledige Privacyverklaring is in te zien bij de receptie van Amerena en staat vermeld op onze website.

Interesse in

  • MM slash DD slash JJJJ