Gymnastiek is de basis van alle sporten. Peuters vinden het fantastisch om zo plezier te maken, liedjes te zingen, te balanceren en koprollen te maken. Peutergym is een goede aanvulling op de motorische en mentale ontwikkeling van een kind, want in de eerste levensjaren vindt de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats. Tijdens de lessen worden bovendien de sociale kwaliteiten gestimuleerd. Daarnaast is het natuurlijk een mooie manier om al op jonge leeftijd in aanraking te komen met sport!

Amerena biedt peutergym aan voor kids van 2-4 jaar. De lessen worden gegeven door Petra Niezing, een enthousiaste en ervaren fysiotherapeute van de Geeresteingroep die gespecialiseerd is in kinderfysiotherapie.

Informatie

  • Wanneer: tijdens schoolweken iedere woensdag van 10.00 – 11.00 uur
  • Waar: in de Zonneparel (Wiekslag 102, Amersfoort)
  • Kosten per maand €25,-. Bij afname halfjaarabonnement 10% korting, bij afname jaarabonnement 20% korting
  • Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Niezing

Trainster Petra Niezing

In 2002 is Petra afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht. Al vanaf haar jonge jaren heeft Petra veel ervaring opgedaan in het instrueren en doceren van kinderen en volwassenen, individueel en in groepen. Petra heeft opleidingen gevolgd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en de International Academy for Sportsciense. In 2011 specialiseerde ze zich in kinderfysiotherapie bij Avans+ in Breda. In de jaren erna heeft Petra zich in scholing en werkervaring volledig gericht op groei- en ontwikkelingsklachten bij zuigelingen en (jonge) kinderen. Petra heeft twee dochters (geboren in 2010 en 2014). Het moederschap beschrijft zij als een cadeau ter verdieping van haar vak. Petra vindt het een voorrecht om met kinderen te mogen werken.

NB Voor kinderen van 4-8 jaar is er Skills & Fun junior!

Reserveren

Al lid? Reserveren voor leden Geeresteingroep klik hier.

Ook meedoen en nog geen lid? Stuur een mail naar fitness@amerena.nl. 

 

 

Interesse in peuter- en kleutergym

  • MM slash DD slash JJJJ