Een superleuke, sportieve week beleven en je C diploma halen?

Tijdens deze gave snel-zwemcursus zullen we veel in het water bezig zijn om alle vereisten van het C-diploma onder de knie te krijgen. Daarnaast gaan we ook leuke waterspelletjes doen, springen van de duikplanken, glijden van de glijbaan en genieten in het warme water. Deze week wordt afgesloten met een tof zwemfeest.

Wanneer:           Week 29  (maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli) VOL!

Week 30 (maandag 26 juli tot en met vrijdag 30 juli) Nog enkele plaatsen vrij!

Tijd:                      Van 8.45 uur tot 12.00 uur

Zwemfeest:      Week 29: vrijdag 23 juli van 11.00 uur – 12.00 uur

Week 30: vrijdag 30 juli van 11.00 uur – 12.00 uur

Meebrengen:   Zwemkleding, handdoek, badjas, slippers, 1 tussendoortje, drinken en afzwemkleding. Lange broek met zakken en rits, T-shirt met lange mouwen, zwemschoenen, regenjas en een                         plastic zak met naam om natte kleding in te doen

 Kosten:             € 138,- Inclusief diploma (bij het niet behalen van het diploma is instromen in reguliere les mogelijk)

Voorwaarden:   Minimaal 7 deelnemers en maximaal 15 deelnemers per groep. Inschrijven alleen mogelijk als je nog geen C pakket hebt aangeschaft.

Inschrijven:       Inschrijven en betalen bij de receptie, uiterlijk inschrijfdatum is maandag 12 juli

Wat is er leuker dan in één week je C-diploma halen en ook nog stoere spelletjes doen? Schrijf je snel in.

Meldpunt

Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor bellen met het meldpunt van NOC*NSF.

Algemene Voorwaarden

Op al onze zwemlespakketten zijn de Algemene Voorwaarden Zwemlespakketten Sro  van toepassing.

Privacy

Amerena behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt dat je privacy gewaarborgd blijft. Onze volledige Privacyverklaring is in te zien bij de receptie van Amerena en staat vermeld op onze website.

Interesse in

  • MM slash DD slash JJJJ