Als jouw zoon of dochter zwemles volgt bij Amerena, is er de mogelijkheid om samen met je zoon of dochter extra te oefenen! De ervaring leert, hoe meer positieve ervaringen de kinderen opdoen met zwemmen, hoe sneller zijn/haar zwemvaardigheid verbeterd. Bij het oefenzwemmen mag er maximaal 1 begeleider mee en betaal je het reguliere tarief want de kinderen die al zwemles volgen kunnen uiteraard gratis deelnemen. Wil je liever met je gezin komen zwemmen dan zijn jullie op zondag van 13.00-14.30 uur  van harte welkom bij het familiezwemmen.

Tijdens het oefenzwemmen op zondag van 12.15 – 13.00 uur is er ook een zweminstructeur aanwezig. Mocht je vragen hebben over het zwemmen, of behoefte hebben aan tips, stel ze gerust aan de zweminstructeur.

Meldpunt

Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor bellen met het meldpunt van NOC*NSF.

Privacy

Amerena behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt dat je privacy gewaarborgd blijft. Onze volledige Privacyverklaring is in te zien bij de receptie van Amerena en staat vermeld op onze website.