Samen oefenen voor de zwemles

Als je zoon of dochter zwemles volgt bij Amerena, is er de mogelijkheid om samen extra te oefenen! De ervaring leert, hoe meer positieve ervaringen de kinderen opdoen met zwemmen, hoe sneller zijn/haar zwemvaardigheid verbeterd. Het is niet alleen heel nuttig maar ook super gezellig dit samen te doen. Tijdens het oefenzwemmen op zondag van 12.15 – 13.00 uur (zowel in het Doelgroepenbad als in het Torenbad) is er ook een zweminstructeur aanwezig. Die kan tips en tricks geven om vooruit te komen. Bij het oefenzwemmen mag er maximaal 1 begeleider mee en betaal je het reguliere tarief want de kinderen die al zwemles volgen kunnen uiteraard gratis deelnemen.

Meldpunt

Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor bellen met het meldpunt van NOC*NSF.

Privacy

Amerena behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt dat je privacy gewaarborgd blijft. Onze volledige Privacyverklaring is in te zien bij de receptie van Amerena en staat vermeld op onze website.