Aquajoggen in Amerena: de ultieme workout op muziek voor conditie en kracht!

Wil jij op een leuke manier aan je conditie werken? Misschien is Aquajoggen wel de perfecte match voor jou!

 

🏊‍♂️ Wat is Aquajoggen?

Aquajoggen is dé perfecte combinatie van conditionele en spierversterkende oefeningen, alles op het ritme van opzwepende muziek. Een complete workout waarbij je jouw uithoudingsvermogen traint door te lopen, fietsen en langlaufen in het water.

💪 Krachttraining voor je hele lichaam

Onze Aquajoggen lessen richten zich op het versterken van zowel je boven- als onderlichaam. De krachtoefeningen zijn ontworpen om je spieren te versterken zonder schokbelasting, waardoor het risico op blessures aanzienlijk wordt verminderd.

🌊 Wetbelt voor optimale ondersteuning

Tijdens de les maak je gebruik van een wetbelt (drijfriem) rond je heupen. Dit zorgt ervoor dat je rechtop blijft, zonder de grond te raken, terwijl je diverse oefeningen uitvoert. De wetbelt minimaliseert schokbelasting, wat niet alleen comfortabel is, maar ook het risico op blessures verlaagt. Perfect, zelfs als je aan het herstellen bent, daarom wordt Aquajoggen vaak ingezet als revalidatietraining.

🔥 Calorieverbranding in het water

De weerstand van het water zorgt ervoor dat je bij elke beweging meer calorieën verbrandt. Aquajoggen is niet alleen effectief, maar ook toegankelijk voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of een herstelgerichte activiteit, Aquajoggen past perfect in jouw routine.

📅 Plan jouw bezoek aan Amerena

Meedoen aan een les Aquajoggen in Amerena? Je bent van harte welkom. Tijdens reguliere weken vinden de lessen plaats op de volgende tijden:

  • Dinsdag 19.15 – 20.00 in het Doelgroepenbad
  • Dinsdag 20.15 – 21.00 in het Doelgroepenbad
  • Woensdag 10.15 – 11.00 in het Torenbad
  • Woensdag 11.15 – 12.00 in het Torenbad
  • Vrijdag 09.15 – 10.00 in het Torenbad
  • Vrijdag 10.15 – 11.00 in het Torenbad

Let op: tijden kunnen afwijken, bijvoorbeeld tijdens vakanties. Check daarom altijd de actuele tijden in het rooster op onze homepage.

🤔 Nog vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je meer weten over Aquajoggen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen op weg naar een gezondere en fittere levensstijl.