In 10 weken weer lekker in vorm en fit

Met Aquaslank werk je gedurende 10 weken op een leuke, verantwoorde manier aan je gezondheid. Met 10 intensieve aquatrainingen van 45 minuten en onbeperkt banenzwemmen gedurende de duur van de cursus daag je jezelf echt uit. Je krijgt ook drie keer begeleiding van een diëtiste, waardoor je leefstijl echt verandert en je je blijvend gezonder en fitter zal voelen. Daarvoor werken we samen met diëtistenpraktijk Bekenstein en hebben we een speciaal lesprogramma ontwikkeld voor mensen die beter in hun vel willen zitten.
Of je nu enkele kilo’s te zwaar of te licht bent, last hebt van obesitas of een speciaal beweeg- of voedingsvraagstuk hebt: iedereen is welkom!
Samen werken we aan een gezondere leefstijl waarbij bewegen, gezonde voeding en plezier centraal staan.

De eerstvolgende cursus start op:

  • Maandag 15 april – in de avond
  • Woensdag 17 april – in de ochtend

De kosten zijn €234,50 per persoon voor 10 weken ( € 109,50 cursus + € 125,00 bijdrage diëtist).

Inschrijven kan nu al!

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Tip: in veel gevallen kun je een deel van de kosten declareren bij je zorgverzekering.


Over ons

Wij zijn Martine en Annelies van diëtistenpraktijk Bekenstein en wij begeleiden de deelnemers aan Aquaslank. Ieder mens is anders, dat staat centraal in onze behandeling. Geen algemeen dieet wat enkel op korte termijn werkt, maar aanpassingen die op de lange termijn succesvol zijn. Het is fijn om een goede relatie met eten te hebben en daarbij helpen wij jou graag. Gezonde en gevarieerde voeding, met ook soms ruimte voor iets lekkers. Graag tot ziens!

  • Diëtistenpraktijk Bekenstein is onderdeel van de ‘Amersfoortse Diëtisten Associatie’. Martine en Annelies zijn ingeschreven bij het ‘Kwaliteitsregister paramedici’ en aangesloten bij de ‘Nederlandse vereniging van Diëtisten’. 

Interesse in

  • MM slash DD slash JJJJ