Haal binnen een week je Zwemdiploma-C

Wanneer je al beschikt over je A- en B-diploma, kan je meedoen aan de snellessen voor je C-diploma. Deze lessen worden gegeven in bijna alle schoolvakanties. Je gaat een week lang elke dag drie uur zwemmen, waarbij je natuurlijk oefent voor het C-diploma maar ook veel andere leuke waterspelletjes doet. Aan het eind van de week ga je afzwemmen. De kinderen die daar dan nog niet helemaal aan toe zijn, stromen gratis door naar een van onze bestaande lesgroepen totdat ze klaar zijn voor het diploma. Hou de website in de gaten voor de data waarop de lessen georganiseerd gaan worden.

Meldpunt

Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor bellen met het meldpunt van NOC*NSF.

Algemene Voorwaarden

Op al onze zwemlespakketten zijn de Algemene Voorwaarden Zwemlespakketten Sro  van toepassing.

Privacy

Amerena behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt dat je privacy gewaarborgd blijft. Onze volledige Privacyverklaring is in te zien bij de receptie van Amerena en staat vermeld op onze website.

Interesse in

  • MM slash DD slash JJJJ