Aqua-Holic is een gezellige en actieve duikvereniging. Voor beginnende duikers starten er regelmatig nieuwe opleidingen. En de ervaren duiker kan zijn mogelijkheden uitbreiden door het volgen van specialties, bijvoorbeeld onderwaterfotografie, wrakduiken, driftduiken, diepduiken, nitrox-duiken, navigatie en ijsduiken. Voor de leden is er iedere donderdagavond conditietraining in Amerena en clubavond  in het clubhuis aan de Keerkring in Amersfoort. Bijna iedere week wordt er gedoken in Nederland, meerdere keren per jaar is er een afwisselend duikweekend in Zeeland en vanuit de vereniging worden ook buitenlandse duikreizen georganiseerd. Ontdek de onderwaterwereld en deze gezellige vereniging tijdens een introductieduik!

Aqua-Holic is een ‘NOB’ duikvereniging. NOB staat voor Nederlandse Onderwatersport Bond. De opleidingen van Aqua-Holic zijn, net als de PADI-brevetten, internationaal erkend.

Thalassa Amersfoort is een duikteam voor zowel beginnende duikers als gevorderden met een duikbrevet. Zij biedt op maandagavond conditietrainingen, opfris duiklessen en duikworkshops aan. Ook organiseert Thalassa vrijwel iedere week buitenduiken door heel Nederland en jaarlijks een duikvakantie naar het buitenland. Voor de opleidingen werkt Thalassa Amersfoort samen met Duikcentrum Wobbegong. Hier kunnen alle PADI-opleidingen gevolgd worden; van beginner (PADI Openwater) tot en met instructeur cursussen.

Daal jij ook graag af naar grote dieptes? Neem dan contact op met een van deze duikverenigingen in Amerena:

Thalassa werkt samen met duikschool Wobbegong

Ook meedoen met een duikclinic?

Het leven onder water, een fantastisch gevoel! Amerena organiseert daarom regelmatig een familie duik- en snorkelclinic voor ouders en kinderen (vanaf 10 jaar; >1.35 meter). Je leert in anderhalf uur snorkelen en duiken met vinnen, een snorkel en een duikset. We beginnen de clinic met het aanleren van een paar basis-snorkeltechnieken. Daarna krijg je een duikset op je rug en ga je lekker een paar rondjes onder water zwemmen. Het aantal plekken per keer is beperkt, dus schrijf je snel in!

Voor wie?
Ouders en kinderen (van 10 tot en met 15 jaar ;> 1.35 meter die minimaal zwemdiploma B hebben) en graag kennismaken met duiken en snorkelen.

Informatie
Data: nog te plannen

Tijd 8.30-10.00 uur

Tijden: 8.30 tot 10.00 uur in het 50-meterbad.

Kosten: € 15 per persoon per clinic

Maximale groepsgrootte: 6 personen.

Inschrijven
Wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Stuur dan een mail naar Lidia van Bon: lidia.vanbon@amerena.nl. Geef daarin aan:

  • je leeftijd;
  • je lengte;
  • voor welke datum je je wilt inschrijven.

Na inschrijving krijg je een bevestiging.

Trainer Eric Capello
Eric Capello is duikinstructeur bij duikvereniging Aqua-Holic, een van de duikverenigingen in Amerena. Hij heeft 25 jaar duikervaring waarvan de laatste 20 jaar als instructeur. Eric geeft de clinic altijd samen met een andere instructeur. Capello: “De onderwaterwereld is enorm fascinerend. Het gevoel van gewichtloosheid onder water zou eigenlijk iedereen minimaal 1 keer in zijn leven mee moeten maken. Vandaar dat ik al vroeg in mijn duik carrière wist dat ik mijn enthousiasme voor de duiksport als instructeur aan anderen wilde doorgeven. Bij Aqua-Holic kun je alleen lid worden als je 16 jaar of ouder bent. Ben je jonger, dan kunnen ze terecht bij Wobbegong, één van de andere Amersfoortse duikscholen. Via deze clinics hoop ik jong en oud enthousiast te maken voor het duiken en snorkelen. ”

 

Interesse in

  • MM slash DD slash YYYY