Peuter- en kleutergym is een goede aanvulling op de motorische en mentale ontwikkeling van een kind, want in de eerste levensjaren vindt de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats. Tijdens de lessen worden bovendien de sociale kwaliteiten gestimuleerd. Daarnaast is het natuurlijk een mooie manier om al op jonge leeftijd in aanraking te komen met sport!

Amerena biedt peuter- en kleutergym aan voor kids van 2-6 jaar. Lestijden zijn op dinsdagen van 15.00 tot 16.00 uur en op woensdagen van 10.00 – 11.00 uur (tijdens schoolweken). Deze lessen worden gegeven door Petra Niezing, een enthousiaste en ervaren fysiotherapeute van de Geeresteingroep die gespecialiseerd is in kinderfysiotherapie.

Informatie

  • Wanneer: tijdens schoolweken iedere dinsdag van 15.00 en 16.00 uur en woensdag van 10.00 – 11.00 uur
  • Waar: sporthal van Amerena
  • Kosten: maandabonnement: €25,-, 5-strippenkaart €37,50, 10-strippenkaart €70,-, gezinsabonnement €40,-
  • Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Niezing

Trainster Petra Niezing

In 2002 is Petra afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht. Al vanaf haar jonge jaren heeft Petra veel ervaring opgedaan in het instrueren en doceren van kinderen en volwassenen, individueel en in groepen. Petra heeft opleidingen gevolgd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en de International Academy for Sportsciense. In 2011 specialiseerde ze zich in kinderfysiotherapie bij Avans+ in Breda. In de jaren erna heeft Petra zich in scholing en werkervaring volledig gericht op groei- en ontwikkelingsklachten bij zuigelingen en (jonge) kinderen. Petra heeft twee dochters (geboren in 2010 en 2014). Het moederschap beschrijft zij als een cadeau ter verdieping van haar vak. Petra vindt het een voorrecht om met kinderen te mogen werken.

Interesse in peuter- en kleutergym

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ