Peuter- en kleutergym is een goede aanvulling op de motorische en mentale ontwikkeling van een kind, want in de eerste levensjaren vindt de grootste ontwikkeling van de motoriek plaats. Tijdens de lessen worden bovendien de sociale kwaliteiten gestimuleerd. Daarnaast is het natuurlijk een mooie manier om al op jonge leeftijd in aanraking te komen met sport!

Amerena biedt peuter- en kleutergym aan voor kids van 2-6 jaar. Lestijden zijn op dinsdagen van 15.00 tot 16.00 uur. Deze lessen worden gegeven door Petra Niezing, een enthousiaste en ervaren fysiotherapeute van de Geeresteingroep die gespecialiseerd is in kinderfysiotherapie. Reserveren is noodzakelijk en kan via de Virtuagym app van Geeresteingroep.

Informatie

  • Wanneer: tijdens schoolweken iedere dinsdag van 15.00 en 16.00 uur en woensdag van 10.00 – 11.00 uur
  • Waar: op dinsdag in de sporthal van Amerena en op woensdag in de Zonneparel (Wiekslag 102, Amersfoort)
  • Kosten per maand €25,-. Bij afname halfjaarabonnement 10% korting, bij afname jaarabonnement 20% korting
  • Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Niezing

Trainster Petra Niezing

In 2002 is Petra afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht. Al vanaf haar jonge jaren heeft Petra veel ervaring opgedaan in het instrueren en doceren van kinderen en volwassenen, individueel en in groepen. Petra heeft opleidingen gevolgd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en de International Academy for Sportsciense. In 2011 specialiseerde ze zich in kinderfysiotherapie bij Avans+ in Breda. In de jaren erna heeft Petra zich in scholing en werkervaring volledig gericht op groei- en ontwikkelingsklachten bij zuigelingen en (jonge) kinderen. Petra heeft twee dochters (geboren in 2010 en 2014). Het moederschap beschrijft zij als een cadeau ter verdieping van haar vak. Petra vindt het een voorrecht om met kinderen te mogen werken.

Reserveren

Al lid? Reserveren voor leden Geeresteingroep klik hier.

Ook meedoen en nog geen lid? Stuur een mail naar fitness@amerena.nl. 

 

 

Interesse in peuter- en kleutergym

  • MM slash DD slash YYYY