Zit jouw zoon of dochter in Amerena op zwemles voor het Zwem-ABC? Kom dan ook eens gezellig samen oefenen! Dit kan op zaterdag van 13.00-14.00 uur en zondag 10.00-11.00 uur in het Doelgroepenbad en op zondag 12.30-13.00 uur in het Torenbad. Natuurlijk is er ook een zweminstructeur aanwezig voor tips en trucs. Zo kan jouw kind naast de wekelijkse zwemles samen met jou op een ontspannen manier zijn of haar zwemvaardigheid verbeteren.

Dit uurtje Oefenzwemmen is ook bedoeld voor kinderen die bij ons op de wachtlijst staan. Zo kunnen zij alvast kennismaken met Amerena. Let op: Oefenzwemmen is alleen toegankelijk voor kinderen die les hebben of op de wachtlijst staan, en dus niet voor broertjes en zusjes. Natuurlijk kom jij als ouder altijd mee.

Je betaalt het reguliere tarief. Jouw zoon of dochter mag op vertoon van de Amerenapas gratis zwemmen.

Meldpunt

Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor bellen met het meldpunt van NOC*NSF.

Privacy

Amerena behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt dat je privacy gewaarborgd blijft. Onze volledige Privacyverklaring is in te zien bij de receptie van Amerena en staat vermeld op onze website.

Interesse in

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ