Het Sterrenplan is een programma van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), waarbij kinderen kennismaken met verschillende zwemsporten. Na het behalen van hun zwemdiploma’s werken ze aan de hand van certificaten aan hun zwemvaardigheid.

Het halen van een certificaat duurt een half jaar. In januari en juni wordt afgezwommen. Er is er wekelijks aandacht voor de onderdelen van het certificaat én voor zwemtechniek. Tijdens het seizoen kunnen de kinderen kennismakingslessen volgen bij de afdelingen schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo en wedstrijdzwemmen van ZPC Amersfoort. De kennismakingslessen zijn vrijblijvend en geven een goed beeld van de mogelijke vervolgstappen.

Naast het reguliere programma biedt het Sterrenplan, in samenwerking met de afdelingen van ZPC Amersfoort, andere activiteiten, zoals een zwemkamp, sinterklaastraining, zwemwedstrijden en waterpolotoernooien.

Informatie

  • Wanneer: Maandag, en vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur. Woensdag van 16.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 9 tot 10 uur.
  • Voor wie: alle kinderen met minimaal een A diploma (5-8 jaar)
  • Aanbieder: ZPC Amersfoort

Contributietarief:
Kinderen die zich aanmelden bij het sterrenplan gaan in eerste instantie één keer per week zwemmen. Hiervoor geldt  een contributie van 130 euro per 20 weken. Bij aanmelding betaald u per I-Deal, hierna wordt er per 20 weken d.m.v. een automatisch incasso verlengd. U ontvangt hiervoor een factuur. De twee factuurperiodes zijn van september t/m januari en van februari t/m juni.

Gaat uw kind naast sterrenplan nog een activiteit bij ZPC-Amersfoort doen, dan wordt deze activiteit apart door ZPC-Amersfoort geïncasseerd.

Meer informatie:
Heeft u nog vragen ? Neem dan contact op via zwemacademie@zpc-amersfoort.nl

 

Aanmelden voor Sterrenplan

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ