Sporten in het water is een goede manier om je gewrichten soepel en je spieren krachtig te houden. De weerstand van het water zorgt ongemerkt voor extra spierinspanning. Kom je een keer meedoen?

Bij Aqua Vitaal train je alle spiergroepen en verbeter je jouw basisconditie. Door het warme water heb je minder last van gewrichten en spieren en kun je je tussen de oefeningen door lekker ontspannen. Je doet alles in je eigen tempo, de sfeer is altijd ontspannen. Je kunt ook meedoen als je niet of maar een klein beetje kunt zwemmen, want de oefeningen worden in borstdiep water gegeven.

De gevarieerde en gezellige lessen duren 45 minuten en worden gegeven in extra warm water. Dat is goed voor lichaam en geest. In de (zomer)vakantie zijn er inlooplessen, dan hoef je dus niet stil te zitten. Een paar keer per jaar organiseren wij een gezellige lunch. Je beslist natuurlijk zelf of je daaraan deelneemt.

Meedoen?

Wil je kennismaken met Aqua Vitaal? Kom langs en doe een keer gratis mee met deze gezonde en gezellige manier van bewegen.

Meer informatie en aanmelden:

In het rooster vind je meer informatie over tijden en tarieven. Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier of neem contact op met de receptie via info@amerena.nl of via 033 – 888 1730. Langskomen kan ook bij Amerena, De Velduil 2.