Deze speciale avonden in het zwembad zijn exclusief voor dames (vanaf 17 jaar). Op deze avond gaan ontspanning en inspanning hand in hand. Maak zelf je keuze: relaxen en genieten, zwemmen en aquasporten. Het bad is volledig afgeschermd met rolgordijnen en alleen voor dames gereserveerd. De activiteiten worden begeleid door vrouwelijke medewerkers.

Het is aan jou: lekker ontspannen zwemmen, relaxen in het bubbelbad en de sauna, een actieve work-out aquafitness of lekker relaxed bewegen. Het is altijd gezellig, vrouwen onder elkaar. Van tijd tot tijd zullen we je tijdens de Ladies Night verrassen met leuke aanbiedingen.

Meedoen mag alleen als je officiële zwemkleding draagt.

De Ladies Night is op woensdagavond in het doelgroepenbad. De kosten zijn € 8,60 per persoon per keer.

Interesse of meedoen?

Meld je bij de receptie van Amerena of bel met 033 – 888 1730. Op het rooster vind je de tijden en de tarieven. Voor deze lessen hoef je niet (vooraf) te reserveren. Er is meestal voldoende plaats, soms is de groep vol.

Het team van de Ladies Night heet jullie van harte welkom!

Schoolvakanties

In de herfstvakantie mogen eenmalig ook de jongere dochters mee! Gezellig bijkletsen, in de sauna, daarna lekker onder de douche met scrubzout en een fruitspiesje voor de nodige vitamines. Er is een zwemlesgroep waarvoor je je van tevoren moet opgeven en je kan meedoen aan de Aquasport. Bij elk kind zonder zwemdiploma moet minimaal één zwemvaardige volwassene als begeleider meezwemmen. Tijdens het zwemmen moet iedereen die geen zwemdiploma heeft zwembandjes om.