Het Sterrenplan is een programma van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), waarbij kinderen kennismaken met verschillende zwemsporten. Na het behalen van hun zwemdiploma’s werken ze aan de hand van certificaten aan hun zwemvaardigheid.

Het halen van een certificaat duurt een half jaar. In januari en juni wordt afgezwommen. Er is er wekelijks aandacht voor de onderdelen van het certificaat én voor zwemtechniek. Tijdens het seizoen kunnen de kinderen kennismakingslessen volgen bij de afdelingen schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo en wedstrijdzwemmen van ZPC Amersfoort. De kennismakingslessen zijn vrijblijvend en geven een goed beeld van de mogelijke vervolgstappen.

Naast het reguliere programma biedt het Sterrenplan, in samenwerking met de afdelingen van ZPC AMERSFOORT, andere activiteiten, zoals een zwemkamp, sinterklaastraining, zwemwedstrijden en waterpolotoernooien.

Informatie

Wanneer?

maandag en vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur

woensdag van 16.00 tot 17.00 uur

zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur.

Voor wie? 

alle kinderen met minimaal een A diploma (5-8 jaar)

Door wie?

ZPC AMERSFOORT

Wat kost het? 
Kinderen die zich aanmelden bij het sterrenplan gaan in eerste instantie één keer per week zwemmen. Hiervoor geldt  een contributie van 130 euro per 20 weken/half jaar. De contributie wordt per half jaar via automatische incasso geïnd door ZPC AMERSFOORT (in januari 2021 en juni 2021). Gaat je kind naast sterrenplan nog een activiteit bij ZPC AMERSFOORT doen, dan wordt deze ook via automatische incasso geïnd.

Meer informatie:
Heb je nog vragen ? Neem dan contact op via zwemacademie@zpc-amersfoort.nl

Aanmelden voor Sterrenplan

  • DD slash MM slash YYYY
  • MM slash DD slash YYYY