Als jouw kind vroeg vertrouwd raakt met water, is dat een groot voordeel voor later. Je zult zien dat jouw kind het zwemmen dan sneller onder de knie krijgt zodra het eenmaal 4 jaar is geworden. De overstap naar zwemlessen verloopt dan heel natuurlijk.

Voor wie

Voor baby’s vanaf 5 maanden tot en met peuters tot 4 jaar, samen met hun papa of mama. Natuurlijk mogen ook opa’s en oma’s als begeleider van hun kleinkind meekomen en deelnemen. Wil je je kind inschrijven? Kom langs of bel met de receptie via 033 – 888 1730.

Rooster en tarieven

Je kunt op meerder dagen ‘s ochtends Ouder- en kindzwemmen. Neem contact op met de receptie (tel 033 – 888 1730) voor de lestijden per leeftijdsgroep.

klik hier voor het rooster en tarieven.

Meldpunt

Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor bellen met het meldpunt van NOC*NSF.

Privacy

Amerena behandelt je gegevens zorgvuldig en zorgt dat je privacy gewaarborgd blijft. Onze volledige Privacyverklaring is in te zien bij de receptie van Amerena en staat vermeld op onze website.

Interesse in

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ